Breaking NewsLucian, un tânăr din Ineu, a murit în această după amiază strivit de un panou de lemn!

  de Mihai Todoca | 28 iunie 2018, 3:02 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Un teribil accident de muncă a avut loc în urmă cu câteva minute la Ineu, unde un tânăr a murit strivit de niște panouri de lemn. Din primele informații, se pare că este vorba de un tânăr de 30 de ani pe nume Lucian, care se ocupa cu ridicarea de case făcute din exact aceleași panouri de lemn. Acesta se afla la sediul firmei sale, unde un panou de lemn a căzut peste el, suferind răni incompatibile cu viața.

  La fața locului s-au deplasat echipaje ale ambulanței.

   

  Vom reveni cu amănunte

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.