joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Lucian a scris Goodbye pe Facebook, apoi s-a sinucis la doar 27 de ani!

  de Special Arad | 14 aprilie 2016, 8:54 PM | Naţional

  0

  Un DJ renumit în cluburile de noapte din Bucureşti, Lucian Boiangiu, şi-a pus capăt zilelor, acesta fiind găsit spânzurat, miercuri seară, într-o anexă a casei părinţilor săi din satul Frasinu, comuna Băneasa, judeţul Giurgiu.

  Lucian avea doar 27 de ani. Prietenii DJ-ului sunt în stare de şoc şi nu îşi pot explica de ce tânărul a ales să-şi curme zilele. Înainte de a se sinucide, tânărul şi-a luat rămas bun de la prieteni, pe Facebook.

  Tragedia s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 20.55. O femeie a sunat la 112, anunţând că fiul vecinei sale a fost găsit spânzurat, scrie b365.ro.

  Potrivit IJP Giurgiu, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat că lângă o anexă a locuinţei se află trupul neînsufleţit al tânărului. Acesta se spânzurase de o grindă a unei anexe, un un conductor. La faţa locului a venit şi o ambulanţă, însă încercările echipajului medical de a-l resuscita au fost zadarnice.

  Se pare că părinţii tânărului nu erau acasă în momentul în care fiul lor şi-a pus capăt zilelor. Oamenii legii nu au găsit vreun bilet în care acesta să îşi explice gestul extrem. Pe trupul victimei nu au fost găsite urme de violenţă, cu excepţia celor provocate de strangulare, scrie b365.ro.

  boiangiu 2 boiangiu 4

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.