LPS Arad s-a impus în ambele competiții de handbal dedicate liceenilor

  de Dan Lazăr | 13 februarie 2020, 5:31 PM | Sport

  0

  În premieră pentru Liceul cu Program Sportiv Arad, ambele echipe de handbal au câștigat faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSȘ) la handbal, ciclul liceal.

  LPS Arad urmează să reprezinte județul nostru la etapa zonală, care va fi în 14 februarie, fetele urmând a se deplasa la Petroșani, însoțite de prof. Ramona Korosi, iar băieții la Reșița, sub îndrumarea prof. Adriana Inoan. Adversare vor fi campioanele județelor: Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș și Alba.

  Prima clasată în cele 8 „zone” se va califica la turneul final, care va avea loc în județul Vrancea (23-26 aprilie), la masculin, respectiv în județul Vâlcea (14-17 mai), la feminin.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.