marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  A dat lovitură și i-a lăsat pe nemți fără cadouri de Crăciun. Un român de 22 de ani, curier la o firmă de livrări, a fugit cu darurile

  de Special Arad | 30 decembrie 2023, 5:08 PM | Internaţional

  0

  Un vehicul de livrare a fost găsit abandonat la Breisach, landul Baden-Württemberg, pe 21 decembrie. Coletele erau deschise, iar persoana care trebuia să le livreze, un tânăr român de 22 de ani, dispăruse, informează portalul poliției germane.
  „Persoana suspectată că a furat diverse articole din corespondența care trebuia să fie livrată în zona Albbruck și Dogern, înainte de Crăciun, a fost arestată”, se arată în comunicatul de presă al poliției din Freiburg.
  Pe 22 decembrie, a doua zi, poliția a reușit să-l găsească pe curierul român de 22 de ani. Acesta a fost oprit în timp ce se deplasa cu mașina personală pe A5, lângă Walldorf.

  Bărbatul furase electrocasnice, bijuterii și îmbrăcăminte. Atât în mașină, cât și la adresa românului, în Bad Bellingen, care au fost percheziționate, au fost găsite articolele sustrase, în ambalajul lor original.
  Valoarea obiectelor furate este de cel puțin 5.000 de euro. „Suspectul cu cetățenie română se află acum în arest, la solicitarea procurorului din Freiburg”, a mai transmis poliția.

  Citește și: Ce vrăji mai fac polițiștii din Arad? Iau Dusterul din dotare, pleacă la„ vănătoare” și, rostogolindu-se, zboară în „decoare”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.