Loteria Română va putea opera un nou sistem loteristic

  de Special Arad | 25 iunie 2014, 4:03 PM | Business

  0

  Loteria Română va putea opera un nou sistem loteristic printr-un contract de asociere în participaţie, după expirarea actului adiţional la contractul cu firma elenă Intralot la 30 iunie, Consiliul de Administraţie şi conducerea executivă urmând să fie împuternicite de stat pentru negocierea acestuia.

  “Ministrul finanţelor publice, Ioana-Maria Petrescu, a semnat astăzi un ordin de ministru prin care mandatează reprezentanţii statului în AGA a Companiei Naţionale Loteria Română S.A. (CNLR) să împuternicească Consiliul de Administraţie şi conducerea executivă a companiei să înceapă negocierile pentru încheierea unui contract de asociere în participaţie, pentru operarea unui nou sistem loteristic”, se arată într-un comunicat al MFP.

  Ministrul a emis acest ordin întrucât ultimul act adiţional la contractul cu firma Intralot expiră pe 30 iunie 2014.

  Contractul de asociere în participaţie va viza jocurile 6/49, 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus, Super Noroc, Pronosport, Pronosport S şi servicii suport.

  Rezultatul negocierilor va fi supus spre aprobare Adunării Generale a Acţionarilor companiei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.