NASA s-a oferit să-l salveze pe Iron Man, eroul din „Avengers”

  de - | 11 December 2018, 2:12 PM | Pop Culture

  0

  Specialiştii NASA au sărit în ajutorul lui Tony Stark/ Iron Man, emblematicul personaj al francizei „Avengers”, interpretat de Robert Downey Jr., după ce echipamentul tehnic al acestuia a fost distrus la finalul lungmetrajului „Avengers: Infinity War”, potrivit Mashable, citat de Mediafax.

  Trailerul pentru cel mai nou film al seriei, al patrulea, „Avengers: Endgame” (vezi mai jos), îl arată pe Iron Man plutind în derivă prin spaţiu, după ce, la finalul lungmetrajului precedent, eroii săi au fost reduşi la tăcere de Thanos, iar echipamentul său a fost distrus.

  După ce fanii francizei au cerut ajutorul, în glumă, specialiştilor NASA, aceştia au răspuns pe platforma de micro-blogging Twitter: „Hei, @Marvel (compania producătoare, n.r.), am auzit despre ce s-a întâmplat cu Tony Stark. Părerea noastră este că primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să ascultaţi în programul de control al misiunii mesajul «@Avengers, avem o problemă»”.

  „Dacă el (Iron Man, n.r.) nu poate comunica, atunci recomandăm echipelor de la sol să folosească toate resursele pentru a monitoriza spaţiul şi a găsi persoana dispărută”, au completat cei de la NASA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.