Logistic Arsped Cargo vrea să construiască hală și spații de serviciu pe 10.000 mp, în Zona Industrială Sud

  de Raluca Medeleanu | 29 June 2022, 9:00 AM | Administraţie

  0

  Primăria Municipiului Arad a afişat la transparență decizională proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism, Plan Urbanistic de Detaliu, ce prevede constuirea unei hale de depozitare, spații de serviciu, casă poartă, casă pompe și împrejmuire, în intravilanul municipiului, pe strada Cornelia Bodea nr.9 (Zona Industrială Sud). Proiectul de hotărâre a fost întocmit la inițiativa primarului, iar până la data de 15.07.2022, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesați pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind acest document.

  Terenul este identificat în C.F. nr. 352976 – Arad, având o suprafață totală de 10.000 mp.

  Zona a fost reglementată în prealabil prin Planul Urbanistic Zonal Calea Zădăreni – Arad, aprobat prin H.C.L.M. Arad 59/23.03.2005. Din punct de vedere funcțional zona a fost reglemenatată ca zonă de prestări servicii, depozitare și industrie nepoluantă. Terenul se află în proprietatea privată a societății LOGISTIC ARSPED CARGO S.R.L. (firmă înființată în 2009, care are sediul central pe strada Poetului din municipiu, dar și punct de lucru la București).

  Realizarea accesurilor, drumurilor și extinderea utilităților se va realiza prin grija și pe cheltuiala beneficiarului.

  Regimul de înălțime propus pentru construcții va fi de două etaje. Se vor amenaja și spaţii verzi înierbate, sau cu plantaţii de arbori de înălţime mică / medie pentru umbrire, într-un procent de minim 20%, avându-se în vedere prevederile P.U.Z.

  Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 28.06.2022, la adresa primariaarad.ro/dm_arad și la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, iar vineri între orele 08:30 – 14:00.

  Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte.

  pud construire hala depozitare spatiu serviciu

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.