Locurile de parcare, restricționate temporar în centru și în Micălaca, din cauza pomilor de lângă trotuar

  de Special Arad | 7 March 2023, 3:14 PM | Știri Arad | Strada

  3

  Șoferii arădeni s-ar putea să se lovească din nou, zilele acestea, de problema locurilor de parcare în anumite secțiuni pe bulevardul central și în cartierul Micălaca, deoarece Primăria Municipiului Arad, prin firma Rogera, a început toaletarea pomilor de pe marginea trotuarelor.

  Toaletarea pomilor ornamentali a început de două săptămâni în cartierele Alfa și Confecții, iar în prezent se lucrează pe porțiuni mici pe Bulevardul Revoluției și în cartierul Micălaca – zona 300. Lucrătorii angajați de Primărie sunt asistați de Poliția Locală pentru a restricționa temporar accesul pe locurile de parcare.

  Toaletarea se face între orele 9 și 14 până vineri, 10 martie, dar se va relua în zonele în care actualmente sunt instalați comercianții ambulanți, după ce va expira permisiunea acestora de a ocupa marginea trotuarelor cu standuri.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este o operațiune foarte binevenită, mai ales la copacii îmbătrâniți și care nu au mai fost toaletați de ceva vreme.
   Dar, nu înțeleg, de ce doar în zona Centrală se face toaletarea din propria-inițiativă a Primăriei, NU ȘI ÎN CARTIERE, unde e necesara o Cerere/Sesizare în acest sens .🤔
   .
   Pt că la blocuri e greu să găsești consens între locatari pe tema asta, unii considerându-se „mari ecologiști” dacă împiedicâ toaletarea oricărei plante, FĂRA CA, în viața lor, SĂ FI PUS MÂNA VREODATĂ PE O UNEALTA DE GRĂDINĂRIT și fară cele mai elementare cunoștințe în domeniul biologiei sau pomiculturii. 😠.
   .
   Dar dacă ar fi trimisi, din partea Primăriei persoane competente pe acest domeniu, care SĂ DECIDA EI (!!! – nu „ecologiștii” de duminica) CARE COPACI TREBUIE TOALETAȚI sau care trebuie tăiați total (pt. că sunt uscați si putreziți sau partial dezrădacinati de vânt) , însoțiti de Poliția Locală, împotriva scandalagiilor „verzi”, s-ar putea face o treabă mult mai corectă și eficientă.
   .
   În plus, în cartiere nu intră niciodată Curățătorii Stradali, iar „ecologiștii de duminică” NU ADUNĂ NICIODATĂ FRUNZELE si mizeria copacilor lor dragi, obligånd pe ceilalți locatari SĂ STEA ÎN MIZERIA țăcănelii lor și cu canalizarea pluvială înfundată frecvent de frunze si crengi uscate.😡

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. Perfect. Sper ca este hotarare de CLM pentru blocarea locurilor de parcare pentru ca altfel ele nu pot fi blocate, fiind considerat un abuz si obstructionarea activității comerciale a unei firme care trebuie să produca bani cu ele. Ca asa orice se poate trezi maine si blocheaza locurile de parcare fara sa plateasca. Si daca eu vin si blochez un loc de parcare, ca am treaba, nu cred ca se poate. Aloooo, PARCHETUL?????

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.