Locurile de joacă din Arad, dotate cu echipamente speciale pentru copiii cu dizabilități

  de Special Arad | 11 iunie 2021, 1:28 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  (foto: Primaria Municipiului Arad )

  Două locuri de joacă destinate copiilor cu dizabilități au fost amenajate în municipiul Arad: unul în Parcul Europa, iar cel de-al doilea pe strada Tunarilor din cartierul Alfa.

  În cele două locații a fost montat de curând câte un circuit format din patru echipamente: căsuță de lemn, leagăn, carusel și masă cu nisip.

  Echipamentele sunt realizate din metal și lemn, adaptate persoanelor în cărucior care le vor putea folosi în condiții de siguranță.

  Din dorința de a da posibilitatea copiilor cu dizabilități de a se juca alături de ceilalți micuți, aceste echipamente au fost montate în proximitatea locurilor de joacă deja existente.

  Toți copiii Aradului sunt ai noștri! Am montat zilele acestea în parcul Europa și în Alfa aparate speciale de joacă pentru copiii cu dizabilități. Vom continua și în alte parcuri! Pentru bucuria lor, pentru bucuria părinților acestora, #pentruARAD”, a postat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, pe pagina sa de facebook.

  Echipamente similare vor fi montate în Parcul Pădurice, respectiv Parcul Regina Maria.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.