duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Locul trei pentru România la Mondialul de Scrimă din Egipt

  de - | 23 iulie 2022, 9:12 PM | Sport

  0

  Maria Boldor s-a întors acasă cu medalia de bronz. Sportiva a concurat pentru România la Mondialul de Scrimă din Egipt. Este prima astfel de performanță reușită de floreta feminină, în ultimii 19 ani. Maria Boldor nu se oprește aici. Spune că va munci și mai mult pentru următorul sezon.

  Maria Boldor: Sunt bucuroasă pentru rezultatul obținut la competiție și mă bucur, că de fiecare dată după o competiție bună, când ajung acasă sunt așa, mai relaxată.

  Acum urmează să muncesc și mai mult, pentru că de abia de acum începe greul, și să sperăm că următorul sezon va fi pe măsura rezultatului de la mondialele acestea.

  Îmi stabilesc de fiecare dată un obiectiv, dar acum n-as vrea să pun presiune foarte mare, și împreună cu cei cu care vorbesc, vom vedea unde vrem să ajungem, top 16, top 8.

  Între cantonament și competițe vom avea o vacanță de două săptămâni și jumătate. Abia aștept.

  sursa: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.