Locuitorii Veronei nu mai au voie să-și spele mașinile!

  de - | 4 July 2022, 8:52 AM | Internaţional

  0

  Locuitorii din localitatea italiană Verona nu mai au voie să folosească apa ca să ude gazonul, să-și spele mașinile sau să-și umple piscinele. Măsura a fost luată din cauza secetei extreme din regiune.

  Apă va fi cu porția până la sfârșitul verii. Se întâmplă în Italia, la Verona. Măsura a fost luată din cauza secetei extreme din regiune.

  De mai bine de o săptămână, Verona are un nou primar. Acesta este fostul fotbalist al echipelor Hellas Verona și mai ales AS Roma, Damiano Tommasi, fost internațional italian și campion în Serie A cu gruparea din Roma.

  Cine nu respectă noua decizie va fi amendat cu 500 de euro, scrie digi24.ro.

  De altfel, seceta din nordul Italiei împinge autoritățile să ia măsuri extreme. Primarul unui oraș de lângă Bologna, spre exemplu, le-a interzis frizerilor și coafezelor să clătească de două ori părul clienților!

  Asta în timp ce în Milano, fântânile publice au fost închise, încheie digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.