miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Liviu Ciobotariu: „Doar la raportul ocaziilor clare de gol noi am stat mai bine”

  de Lucian Dănilă | 8 aprilie 2023, 6:03 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a fost foarte obiectiv la finalul jocului și a recunoscut că rezultatul de egalitate a fost unul echitabil, deși echipa pe care o pregătește a avut ocazii mai mari de a marca.

  Un joc echilibrat, rezultatul echitabil. Poate doar la raportul ocaziilor clare de gol noi am stat mai bine. A fost un joc greu, am întâlnit o echipă puternică, agresivă, bine organizată. La lucruri pozitive aș trece faptul că am revenit pe tabelă.

  Echipa a jucat numai că am ratat mult și de asta sunt puțin supărat. Ne-au închis bine, nu prea am avut spații. Am încercat să venim cu centrări, asta a fost strategia noastră. Rezultatul nu mă mulțumește.

  Mergem înainte, lupta este strânsă. E un play-out foarte echilibrat, nu vor fi meciuri spectaculoase, cu 4-5 goluri, fiindcă toată lumea caută punctele. Rezultatul primează”, a spus Liviu Ciobotariu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.