sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Emoții, zâmbete și veselie la serbarea de final de an la grădinița „Little Star”

  de Andrada Bobiș | 21 iunie 2024, 3:54 PM | Educaţie

  0

  Serbările de final de an la școli și grădinițe au „inundat” în aceste zile rețelele sociale, o multitudine de poze, unele mai colorate decât altele, unele mai pline de emoție decât celelalte, fiind postate de părinți și cadre didactice, în cazul de față de la PP„Little Star”.

  Serbarea de final de an, cea de vară, la grădiniță, reprezintă acea ocazie perfectă pentru cei mici să-și demonstreze talentele și să se bucure de o zi plină de veselie. Cum știm cu toții, fiindcă am fost și noi în această postură, fiecare copil își învață cu sârguință rolul pregătit de educatoare: într-o piesă de teatru, o poezie sau un cântecel.
  Fiecare serbare are povestea ei, e plină de culoare. Cea despre care vorbim azi s-a întâmplat într-o curte îmbrăcată și ea de sărbătoare, la grădinița P.P. ,,Little Star” din Arad.
  Rând pe rând, în fața unui public numeros, au venit copilașii, pășind cu mari emoții și etalându-și totodată cu mândrie rolul și  costumașul purtat.
  Au cântat împreună, au dansat, au strâns ropote de aplauze, au recitat și au adus zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenți.
  A fost o serbare de final de an frumoasă- așa cum sunt toate serbările din grădinițe- încărcată de și mai mari emoții pentru  prichindeii de la grupa mare care și-au luat rămas bun… fiindcă din toamnă încep clasa „zero”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.