„LiterarMente” – Atelier de creație literară adolescentină, la Bibliotecă

  de Special Arad | 27 October 2021, 1:04 PM | Cultură

  0

  „LiterarMente” – este un proiect propus de Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad adolescenților iubitori de lectură care-și exersează talentul literar în ideea perfecționării lui.

  Proiectul se desfășoară sub forma unui atelier de creație literară.

  Tinerii incluși în atelier au fost recomandați de profesorii lor de limbă și literatură română, Livia Nadiș, Anca Giura (Colegiul Național „Vasile Goldiș”), Tudor Droagomir și Laura Dragomir ( Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal).

  Echipa de creație este formată dintr-un grup de 6 liceeni, cu vârste cuprinse între 16 -18 ani, de profil filologic, umanist. Numele lor este: Alexandru Darius Ciocîrlan, Andreea Mihaela Negrău, Anca Viorica Simon, Anna Maria Boboc, Luana Anami Ardelean, Gabriel-Valentin Măgulean.

  Participanții la proiect vor scrie texte, iar acestea vor fi dezbătute și lucrate, în cadrul întâlnirilor noastre, până la atingerea celei mai bune forme.

  Pentru a progresa literar, ei vor beneficia, din când în când, de asistență și îndrumare oferite de scriitori. Până acum au avut loc două întâlniri după faza de formare a echipei.

  Coordonatorul proiectului este Lucia Bibarț, având-o coechipier pe Irina Șandor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.