Lipova plânge! Tragedie în familia saxofonistului Adi Creciunescu. Fiica de numai un an a acestuia s-a stins inexplicabil

  de Special Arad | 8 mai 2018, 11:57 PM | Povești despre oameni | Știri Arad

  1

  Familia muzicii populare și de petrecere din Arad este în doliu. Asta după ce familia saxofonistului arădean Adrian Creciunescu a fost lovită astăzi de o tragedie cum nici un părinte nu își poate imagina. E cea mai grea lovitură pe care i-o poate da viața unui părinte. Unei mame. Unui tată.

  Nimic nu părea să anunțe o astfel de tragedie în familia soților Adi și Roxana Nicoleta Creciunescu. Acum mai puțin de două luni, pe 13 martie, fetița lor, Zarra, împlinea un anișor. Era cea de-a doua fiică a soților Creciunescu. „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu” – așa cum scria Roxana Nicoleta pe pagina ei de Facebook, atunci când micuța împlinise primul an din viața ei.

  Zilele trecute micuței i s-a făcut rău dintr-o dată și a fost dusă de urgență la spital. A ajuns la Timișoara, acolo unde a fost operată de un hematom.

  Dumnezeu a iubit-o atât de mult, că a chemat-o la el, să stea printre îngeri…

  Nouă ne rămâne doar să le transmitem condoleanțe soților Creciunescu și să fie tari, fiindcă micuța lor va fi cu ei întotdeauna!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.