duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Limuzina Mercedes a unui cunoscut notar arădean, acroșată serios și „părăsită” de un… ghinionist

  de Mihai Todoca | 14 iulie 2023, 11:57 AM | Culise | Recomandările editorilor

  1

  Când e să ai ghinion găsești un cui… peste tot, zice o vorbă din popor. Ghinionul sau poate chiar karma, l-a lovit, sau mai bine zis i-a lovit autoturismul Mercedes aparținând unui cunoscut notar din Arad.

  Așadar, limuzina celebrului notar , parcată în fața fostei Poște de pe Bulevardul Revoluției, pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, a fost „ștearsă” rău de un alt autoturism care a făcut asemeni gumei și a întins-o de la locul „tragediei”. Martorii spun că în cele din urmă, cel care i-a „tunat” mașina notarului a fost găsit, însă nu mai știm dacă aceștia au ajuns și la înțelegerea amiabilă. Că vă cam gândiți cât costă să repari o asemenea mașină… curat ghinion!

  Ceea ce face deliciul internauților sunt comentariile care au curs la postarea făcută pe un grup de facebook:

  „Se dezmembrează din mers, am pățit-o și eu cu o Dacie 1300, la 90 km/h s-au deschis aripile de era să decolez, noroc că m-a oprit turnul de control de la aeroport”.

  „S-a grăbit omul să plătească factura la Orange, dar a fost închis și de nervi te-a lovit și a plecat”

  „Când crezi că ai parcări nelimitate… nici ORANGE nu mai e ce era odată”

  „Are parcări cu minute incluse”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.