miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Lidl retrage, din nou, un produs de la raft. Există suspiciuni de Salmonella

  de - | 4 aprilie 2024, 8:09 AM | Naţional

  0

  Lidl retrage de la comercializare un nou lot dintr-un produs aflat la raft. Compania a anunțat că nu se poate exclude prezenţa bacteriei Salmonella.

  Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul ”Culinea Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 06.02.2025, din lotul cu numărul ED06.02.2024 049502204849, cu suspiciune de prezenţă Salmonella”, este anunţul postat pe site-ul ANSVSA.

  Salmonella poate declanşa boli gastrointestinale severe. La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienţii nu trebuie să consume sub nicio formă produsul care face obiectul acestei rechemări. Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, producătorul GEKA şi Lidl România au reacţionat fără întârziere şi au retras acest produs de la vânzare”, se mai arată în documentul citat.

  Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar şi fără prezentarea bonului fiscal. În 15 martie, Lidl rechema un alt lot din acelaşi produs, din cauza aceleiaşi probleme.

  Sursa: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.