marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Lidl lansează o colecție vestimentară marca Heidi Klum. Cât vor costa hainele

  de - | 13 august 2017, 1:48 PM | Monden

  0

  Retailerul german a convins fostul model Heidi Klum să lanseze o colecţie de haine exclusiv în magazinele sale. Colecţia se va numi „Esmara by Heidi Klum”, iar hainele vor reprezenta stilul fostului model, potrivit people.com, citat de Mediafax.

  Conform sursei citate hainele vor fi disponibile în toate magazinele Lidl din lume, inclusiv în România, la preţuri începând de la 7 dolari (27 de lei) până la 30 de dolari (116 lei).

  „Am vrut să creeze o colecţie de haine cu un efect wow care să fie uşor de asortat şi să facă ca fiecare femeie să se simtă fantastic, la un preţ imbatabil”, a declarat Klum.

  Conform Business Magazin, colecţia va fi dezvăluită în întregime în timpul săptămânii de modă de la New York şi pe site-ul letswow.com pe 7 septembrie, hainele urmând să fie apoi disponibile în magazinele Lidl începând din 21 septembrie.

  Sursa foto: 9TheFIX

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.