marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Liderul Baptiștilor din România despre familiile formate din persoane de același sex: „…sunt precum hergheliile formate din capre”

  de - | 19 ianuarie 2023, 8:22 AM | Naţional

  0

  Pastorul Viorel Iuga, președintele Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România, spune că familiile formate din persoane de același sex sunt contra naturii. Atacul lui Iuga vine după ce ieri Rusia a fost condamnată la CEDO, pe motiv că nu recunoaște drepturile cuplurilor gay.

  „Familiile formate între persoane de același sex sunt precum: hergheliile formate din capre, cirezile de cai, turmele de câini, haitele de miei, viile din caiși, livezile de roșii, brânzeturile din carne, cârnatul de porc format din legume și escadrilele formate din tancuri. Mai direct și mai clar, astfel de familii pur și simplu nu există. Familia a fost, este, și va rămâne instituția formată de Dumnezeu prin unirea unui bărbat și a unei femei, ambii născuți așa. Orice alt tip de unire nu poate forma o familie și nici nu are dreptul să fie numită așa”, a scris acesta pe Facebook.

  sursa: stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.