marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Liderii comasați PSD și PNL au decis primăriile de municipii unde candidaturile vor fi comune

  de Special Arad | 25 martie 2024, 4:42 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Liderii coaliției de guvernare au decis, în ședința de luni, algoritmul de împărțire a candidaturilor comune pentru primăriile de municipii conduse de USR, au declarat surse guvernamentale pentru Știripesurse.ro.

  În județul Timiș (primar Dominic Fritz), candidatul la Primăria Timișoara va fi desemnat de PNL, iar candidatul la șefia CJ va fi desemnat de PSD. Variante în acest caz sunt, momentan, Nicolae Robu (PNL) și Alfred Simonis (PSD).

  În județul Brașov (primar Allen Coliban), candidaturi comune la Primăria Brașov – candidatul va fi dat de PNL, George Scripcaru. La Consiliul Județean cele două partide vor merge pe liste separate și candidați separați.

  În județul Bacău (primar Lucian Stanciu Viziteu), candidaturi comune la Primăria Bacău – candidatul va fi dat de PSD, Valentin Ivancea. La Consiliul Județean cele două partide vor merge pe liste separate și candidați separați.

  De asemenea, PSD și PNL vor susține candidați unici în București la Sectorul 1 și Sectorul 2 din București, unde sunt tot primari USR în prezent (Clotilde Armand, respectiv Radu Mihaiu). Candidatul la Sectorul 1 va fi desemnat de PNL (posibil George Tuță), cel din Sectorul 2 – de PSD (posibil Dan Cristian Popescu).

  Citește și: Șase personalități, premiate la Gala Elitelor Arădene 2024. Ovidiu Hațegan a primit trofeul „Francisc Von Neuman” pentru promovarea Aradului

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.