joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Liceenii arădeni s-au duelat la mesele de „ping-pong”. Faza națională a ONSȘ va avea loc, în aprilie, la Arad

  de Dan Lazăr | 9 martie 2024, 9:04 AM | Gurahonţ | Lipova | Sport | Știri Arad

  0

  Faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă ciclul liceal a avut loc, recent, la sala „UAV”, în organizarea IȘJ Arad.

  În competiția feminină câștig de cauză a avut, conform așteptărilor, Alesia Sferlea, componentă a CSM Arad și a naționalelor României de junioare și tineret. Bihoreanca a disputat finala cu o altă elevă care este legitimată la CSM Arad, Andrea Craiu.

  La masculin, câștig de cauză a avut lipovanul David Leric, cel mai dificil hop fiind în semifinale, în fața lui Norbert Boka.

  Clasament fete liceu: 1. Alesia Sferlea (LPS); 2. Andrea Craiu (CN „V. Goldiș), 3. Bianca Todor (Lic. Gurahonț), 4. Iasmina Kiss (Lic. „H. Coandă”)

  Clasament băieți liceu: 1. David Leric (Lic. „A. Marienescu” Lipova), 2. Florin Varga (LPS), 3. Norbert Boka (CN. „E. Ghiba-Birta”), 4. Daniel Făgăraș (Lic. Ind. Alimentară)

  Câștigătorii vor reprezenta Aradul la faza națională, programată la începutul lunii aprilie, chiar în orașul nostru.

  În aceeași locație a avut loc și Cupa „Micul Campion”, pentru elevi arădeni de ciclul primar, podiumul fiind ocupat de: Sonia Ciba, Aime Radu, Antonia Adolf (toate CN „D. Țichindeal), respectiv Sergiu Bej (CN „D. Țichindeal), Ianis Clenciu (Lic. German) și Alexander Beniuc (Șc. Gim. „N. Bălcescu”).

  Faza județeană a ONSȘ la nivel gimnazial va avea loc în 14 martie.

  WhatsApp Image 2024 03 06 at 21.47.38WhatsApp Image 2024 03 06 at 21.48.13

  Citește și: Elevii arădeni s-au întrecut în Olimpiada școlară la badminton. „Bălcescu”, noul pol la nivel gimnazial

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.