vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Leucemia i-a revenit… „Boala asta are mare curaj să mă înfrunte iar”

  de - | 27 martie 2022, 2:52 PM | Sport

  0

  Sinişa Mihajlovici (53 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei Roșii, Sampdoriei sau Lazio, actualmente antrenor la Bologna, a anunțat că se va întoarce în spital pentru tratament contra cancerului: „Trebuie să mă internez și voi rata câteva partide. Începe o nouă luptă”.

  Sinișa Mihajlovici a convocat sâmbătă la prânz o conferință de presă neanunțată, având în vedere că Serie A e întreruptă, din cauza meciurilor interțări amicale ori din calificările CM 2022. Motivul întâlnirii cu jurnaliștii a fost extrafotbalistic, legat de starea sa de sănătate. Antrenorul Bolognei spune că urmează să se interneze iar în spital pentru tratament.

  „Din ultimele analize au apărut semnale de alarmă și ar putea exista riscul revenirii leucemiei. De data asta nu o să mai intru în tackling, ca acum doi ani și jumătate, asupra unui adversar lansat, ci voi juca la anticipație pentru a nu-l lăsa să pornească. Voi sări peste câteva partide, însă sper că se va rezolva într-un timp scurt. Pentru a evita să trec din nou prin același ciclu, am fost sfătuit să încep un parcurs terapeutic care să poată elimina din fază incipientă această ipoteză negativă”, a explicat tehnicianul de 53 de ani, scrie gsp.ro.

  „Se vede că boala asta bastardă are un mare curaj să înfrunte din nou pe unul ca mine. Este în regulă, eu sunt aici… Dacă nu i-a fost de ajuns prima lecție, atunci îi vom mai servi alta. Știu și că mă aflu pe mâini bune la clinica Sant’Orsola și, spre deosebire de data trecută, cunosc cum trebuie să abordez situația.

  Nu o să mai lăcrimez, mă vedeți că sunt mai liniștit, pentru că acum este foarte diferit. Atunci am făcut ședinte de chemioterapie și transplant de măduvă pentru a scăpa de acea leucemie mieloidă acută”, spune Mihajlovici.

  „Mi-am amenajat deja camera de spital cu tot necesarul tehnologic ca să-mi pot urmări echipa 24 de ore din 24. De la antrenamente la tot restul. Eu voi lupta împreună cu jucătorii și știu că și ei vor lupta pentru mine, notează gsp.ro.

  Vreau numai să vă rog să îmi respectați viața personală și să vorbiți despre antrenorul Mihajlovici și de echipa lui în teren, dar lăsați-l pe omul Mihajlovici cu exigențele sale. Să ne vedem cu toții curând sănătoși”, a încheiat el.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.