„Let’s Swap!” – dați o viață nouă lucrurilor vechi

  de [email protected] | 19 mai 2014, 2:26 AM | Știri Arad

  0

  Trocul este un simplu schimb de lucruri pe care nu le mai vrei sau de care nu mai ai nevoie. Haine vechi, accesorii, jucării, cărți sau chiar prăjituri făcute acasă. Toate acestea pot fi aduse și schimbate cu altceva la mini-târgul „Let’s Swap!” din data de 22 mai, în Parcul Copiilor, între orele 15:00 și 18:00.

  Regula numărul 1: banii nu sunt implicați!

  Lucrurile neschimbate pot fi donate ulterior copiilor nevoiași, menționează organizatorii. Evenimentul a mai avut loc acum patru zile, pe 15 mai.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.