Leoni investește încă 7 milioane de euro în fabrica de la Arad

  de Special Arad | 5 May 2014, 11:09 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Producătorul de cabluri Leoni Wiring Systems Arad, subsidiara grupului german Leoni, cu afaceri globale de 3,9 mld. euro şi 62.000 de angajaţi, și-a bugetat pentru acest an un program de investiţii de aproximativ 7 milioane de euro, pentru dezvoltarea fabricii de cabluri auto din Arad.
  Principalii clienţi ai fabricii Leoni din vestul ţării sunt producătorii germani de maşini, dar şi alte companii din industria vehiculelor comerciale. Nemţii produc la Arad cabluri şi sisteme complete de cabluri pentru autoturisme şi vehicule comerciale, pentru clienţi precum grupul Volkswagen, BMW, Daimler sau GM.
  Anul trecut au fost finalizate investiţii de aproximativ 7 milioane de euro, iar pentru acest an sunt planificate investiţii similare celor realizate în 2013.
  sursa: zf.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.