Leoni anunță schimbări importante la nivel mondial. Directorul financiar a demisionat

  de Special Arad | 19 March 2019, 11:13 AM | Business | Internaţional

  2

  Compania Leoni AG anunță reduceri de personal, dar și posibile reduceri de investiții, scrie publicația financiară finanznachrichten.de.

  Aceeași publicație anunță și că directorul financiar al companiei, Karl Gadesmann, a demisionat, urmare a faptului că profitul companiei a scăzut considerabil în 2018 față de anul precedent. Mandatul acestuia s-ar fi încheiat în 31 decembrie 2019, el fiind în funcție din 1 octombrie 2016. Compania va iniția procedura de căutare a unui înlocuitor, responsabilitățile sale urmând a fi preluate de directorul executiv, Aldo Kamper.

  Alte măsuri imediate pregătite de companie este reducerea numărului de angajați. Este vorba despre un număr de 2.000 de angajați, la nivel mondial, dintre care aproximativ 500 sunt din țări în care salariile sunt mari. Totodată, o măsură care ar putea fi luată de companie este „înghețarea” angajărilor la nivel de grup, blocarea creșterilor salariale pentru angajații cu contracte individuale de muncă și pentru manageri. Se pare însă că reprezentanții angajaților vor fi consultați de conducerea Leoni cu privire la toate măsurile care urmează a fi luate și care îi privesc direct pe angajați.
  *Notă: acesta reprezintă un material preluat și tradus din publicația germană FinanzNachrichten. Mai multe detalii despre ce se întâmplă la compania Leoni AG puteți afla cu un simplu click AICI: finanznachrichten.de.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.