Lemne în valoare de 20.000 de lei, confiscate de polițiști

  de Special Arad | 21 aprilie 2022, 6:59 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În dimineața zilei 20 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică, ai orașului Ineu și ai Secțiilor Rurale 5 Ineu și 6 Beliu, împreună cu reprezentanți din Garda Forestieră Arad, Direcția Silvică Arad și Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Arad, au desfășurat o acțiune de amploare, în Ineu și localitățile din zonă.

  În cadrul activităților, au fost legitimate 87 de persoane, controlate 68 de vehicule și verificate 9 societăți comerciale.

  Au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 43.100 de lei, dintre care 5 pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 (privind contravențiile silvice), iar celelalte pentru nerespectarea altor norme legislative.

  Pentru nergulile constatate, au fost confiscați valoric și faptic peste 36 de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 20.000 de lei și retrase 9 certificate de înmatriculare.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.