Legenda vie a trance-ului, Paul van Dyk, vine la Arad Open Air Festival!

  de [email protected] | 2 martie 2019, 12:27 PM | Music | Recomandările editorilor

  0

  Lista capetelor de afiș la festivalul Arad Open Air de anul acesta s-a completat de curând cu un nume de calibru pe scena muzicii electronice: Paul van Dyk! DJ-ul german va mixa pe scena principală a festivalului în data de 30 iunie și va aduce arădenilor piesele de pe noul său album, „Music Rescues Me”. 

  Numele lui Paul van Dyk se adaugă listei de artiști care au confirmat deja prezența la Arad Open Air Festival 2019 și anume Markus Schulz, un alt DJ german care va mixa la Arad tot pe 30 iunie, DJ-ul Burak Yeter (28 iunie) și Mahmut Orhan (amândoi din Turcia), trioul de muzică EDM din Rusia Swanky Tunes (28 iunie), respectiv românii Mihigh, Petre Inspirescu și B.U.G. Mafia.

  Paul van Dyk este unul dintre primii DJ de renume mondial și primul care a câștigat un premiu Grammy la noua categorie adăugată în 2003, „Best Dance / Electronic album”, pentru albumul său numit „Reflections”. A fost catalogat DJ-ul nr. 1 din lume în 2005 și 2006 de către cititorii revistei de specialitate DJ Mag, în clasamentul DJ Mag Top 100. Până în anul 2008, Paul van Dyk a vândut peste 3 milioane de albume în întreaga lume.

  Arad Open Air Festival va avea loc pe Aeroportul Internațional Arad între 28 și 30 iunie 2019. Pentru biletele „Early Bird” (etapa a doua), vizitați site-ul oficial al evenimentului, openairfestival.ro.

  De asemenea, organizatorii oferă și un premiu de zile mari, o excursie pentru două persoane în IBIZA (bilete de avion și hotel pentru weekend-ul 23-25 august 2019), participanții trebuie doar să cumpere biletul special „AOA Sends You To Ibiza” până la data de 15 martie 2019, ora 23:59. Oferta este valabilă doar online, accesând link-ul https://bit.ly/2sSSnAk. Biletul costă 80 lei și oferă inclusiv accesul pentru 3 zile la Arad Open Air Festival 2019.
  Câștigătorii vor fi anunțați pe 16 martie în timpul unei transmisii live pe pagina de Facebook a festivalului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.