duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Legalizarea canabisului medicinal în România a trecut de Senat

  de Special Arad | 26 noiembrie 2019, 7:27 PM | Naţional | Sănătate

  0

  Un proiect care prevede legalizarea activităţilor de cultivare, recoltare şi comercializare a canabisului în scopuri medicinale în România este considerat adoptat tacit, după ce senatorii nu l-au votat în termenul legal. Constatarea acestui fapt a fost făcută în şedinţa de azi a Senatului, documentul îndreptându-se acum către votul decisiv al deputaţilor, scrie adevarul.ro.

  Senatul a reîntors, la mijlocul lunii octombrie, la comisiile de specialitate proiectul de legalizare a calmantelor pe bază de canabis pentru pacienţii cu boli cronice terminale, o reglementare deja aflată în vigoare în mai multe state europene. Însă între timp termenul pentru dezbateri a expirat, aşadar astăzi se consideră adoptat proiectul de lege de către Senat. El va merge mai departe la Camera Deputaţilor, care este cameră decizională, arată avocatnet.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.