vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Lecție de futsal la Șimand! Liderul primei ligi s-a impus clar în fața „șoimilor” lui Daniel Mărcuș

  de Dan Lazăr | 1 martie 2022, 10:38 AM | Şimand | Sport

  0

  Cupa României Fortuna la futsal – seniori – sezonul 2021-2022 își cunoaște deja primele semifinaliste Pentru prima oară în istorie, orașul Deva are două formații în careul de ași al competiției, divizionara secundă ACS West și Autobergamo, liderul Ligii I la futsal.

  Autobergamo Deva a câștigat la scor confruntarea cu Șoimii Șimand (locul secund îm Liga a II-a – Seria 3 Vest) și s-a calificat pentru a opta oară consecutiv în semifinalele Cupei României Fortuna. Șimăndanii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană (care la 44 de ani a reușit să marcheze un gol în sferturile competiției KO) au deschis scorul, dar apoi, mai ales în partea a doua a meciului, devenii au pus stăpânire totatlă pe joc.

  Rămâne performanța meritorie a „șoimilor” de a aduce la Șimand, în fața unei tribune bine populată, cea mai în formă echipă de futsal din România, iar gândurile lui Dani Mărcuș nu se opresc aici. „În doi ani de zile ne propunem să promovăm în prima ligă”, spune sufletul sportului șimăndan.

  Șoimii Șimand s-a bazat pe: Dagău, Miclean – Gherheș, Cl. Ujoc, Ciornei, Pirtea, D. Morariu, Turcuș, Lezeu, Cordoș, Bozian, Roza, Buruiană, D. Ardelean.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.