„Leadership și integritate” la UAV

  de Special Arad | 10 decembrie 2019, 11:17 AM | Educaţie

  0

  Dacă vrei să înveți ce înseamnă să fii un bun lider în societatea actuală, dacă vrei să înveți cum poți să îți păstrezi integritatea într-o societate a compromisului vino joi, 12 decembrie, la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Aici vor fi organizate două conferințe, cu aceeași temă: „Leadership și integritate”, în care speakeri cunoscuți vor conferenția pe aceste teme.

  De la ora 10.00, în sala 13 din clădirea rectoratului UAV de pe Bd. Revoluției nr.77 vor fi prezenți Richard Blackaby, Mihaela Nestor Penoy, Mihaela Alexandra Tudor, Ileana Olaru și Ștefan Bratosin, iar seara, de la ora 18.00, în sala festivă din Complexul M, strada Elena Drăgoi, nr. 2, va susține o conferință dr. Richard Blackaby, autor a peste 35 de volume pe teme de spiritualitate, leadership și dezvoltare personală.

  Conferințele sunt susținute de către Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură.

  Intrarea este liberă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.