sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Laptopuri pentru studenții UAV cu burse sociale

  de Special Arad | 15 noiembrie 2022, 4:51 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a oferit studenților din facultățile UAV, beneficiari de burse sociale, laptopuri pentru a facilita accesul la instrumentele digitale specifice mediului academic. Finanțarea a fost asigurată prin proiectul european ”Educație digitală interactivă și inclusivă în cadrul UAV” .

  „Am profitat de posibilitatea accesării de fonduri pentru a crea și dezvolta resurse și servicii digitale prin utilizarea tehnologiei informaţiei şi a comunicaţiilor în vederea modernizării  procesului de predare-învățare, de a-l face cât mai facil și mai atractiv și cât mai accesibil studenților” a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Proiectul a beneficiat de finanțare nerambursabilă  de 804,594.62 lei destinați achiziționării de echipamente IT pentru studenți și cadre didactice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.