miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Lana Del Rey a lansat noul single, „Music to Watch Boys To”

  de - | 17 septembrie 2015, 7:25 PM | Muzică

  0

  Noul single Lana Del Rey se numește „Music to Watch Boys To” și a apărut online înainte lansarea oficială. Piesa este extrasă de pe albumul „Honeymoon”.

  După ”Honeymoon”, ”High By The Beach” și piesa promoțională „Terrence Loves You”, Lana Del Rey oferă publicului oportunitatea de a asculta încă o melodie îninate de lansarea celui de-al 4-lea album de studio. Noul single al artistei se numește „Music to Watch Boys To” și ar fi trebuit să devină disponibil pe 11 septembrie. În stilul deja devenit clasic, piesa a apărut însă pe internet înainte de data oficială a lansării, scrie infomusic.ro.

  Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp publicației Los Angeles Times, Lana Del Rey a detaliat modul în care piesele sale iau naștere, aducând în discuție chiar actualul ei single, „Music to Watch Boys To”.

  „Pot să văd muzica și pot să o ascult. Lucrez la un nou album și am o piesă pe el intitulată „Music to Watch Boys To„. Titlul este inspirat de o imagine ce portretizează umbrele unor bărbați care trec, ochii unei fete și fața ei. Pot vedea aceste lucruri atunci când compun.”


  Discul „Honeymoon” va fi lansat pe 18 septembrie. Materialul conține 14 piese, inclusiv un cover după ”Don’t Let Me Be Misunderstood”, în interpretarea Ninei Simone.

  Tracklist „Honeymoon” – Lana Del Rey:

  1. Honeymoon
  2. Music To Watch Boys To
  3. Terrence Loves You
  4. God Knows I Tried
  5. High By The Beach
  6. Freak
  7. Art Deco
  8. Burnt Norton (Interlude)
  9. Religion
  10. Salvatore
  11. The Blackest Day
  12. 24
  13. Swan Song
  14. Don’t Let Me Be Misunderstood

  Pentru noul album, Lana Del Rey a colaborat cu producătorii Dan Auerbach, Paul Epworth, Greg Kurstin, Rick Nowels și Emile Haynie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.