sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Promisiunea încălcată, laitmotiv la Arad. Splaiul Praporgescu rămâne închis

  de Mihai Todoca | 2 septembrie 2023, 10:46 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  Există un laitmotiv la Arad. Acela al promisiunilor încălcate. După cum spuneam în data de 11 August, Primăria și-a asumat un termen fix al finalizării lucrărilor de pe Praporgescu. Acestea trebuiau să se încheie joi, 31 August, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

  Astfel Primăria Arad a remis presei, vineri,  un comunicat în care anunța arădenii că circulația rutieră va fi în continuare restricționată pe Spl. Gen. Praporgescu și că traficul va fi preluat de rutele alternative de circulație: Aleea Călimănești, Aleea Sporturilor, str. Răsăritului și str. Ioan Alexandru.

  Adică străzile evidențiate cu roșu în poza de mai jos:

  strada

   

  Nu putem spune că nu ne-am așteptat ca promisiunea să fie încălcată. Nu înțelegem însă ce îi motivează pe decidenții acestor lucrări să-și asume niște promisiuni pe care până și cetățeanul de rând nu le mai cred. Ce e deranjant este că nici măcar nu ne mai spun care este cauza întârzierilor.

  Și ca să nu ieșim din laitmotivul promisiunilor încălcate, cronometrul celor de la Pro Urbe arată că termenul de a pune fântânile arteziene în funcțiune a fost depășit cu o lună, o zi și zece ore.

  Mai jos redăm comunicatul remis de Primăria Arad:

  Circulația rutieră va continua să fie restricționată pe Spl. Gen. Praporgescu, tronsonul cuprins între str. Marcel Olinescu și str. Ioan Alexandru, până în data de  05.09.2023, ora 18:30.

  Comisia de Sistematizare a Circulației din Municipiul Arad a avizat favorabil această solicitare în vederea execuției lucrărilor de întreținere și reparații la partea carosabilă și trotuar.

  Traficul de pe tronsonul închis va fi preluat de rutele alternative de circulație: Aleea Călimănești, Aleea Sporturilor, str. Răsăritului și str. Ioan Alexandru.

  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu cred ca exista om normal in Arad (cand spun normal,exclud gunoaiele politicii,indiferent de optiune)care sa fi fost convins ca lucrarile se vor termina asa cum s-a promis.In fond minciuna este sport national. Speranta ar fi intr-o noua revolutie,insa nu a ajuns mamaliga in clocot,dar daca va ajunge,va fi jale.

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. De ce nu spuneți cine e constructorul? Pentru că sunt austriecii de la porr?? Dacă era vreun amărăstean local imediat l-ați fi făcut în tot felul… Dorel, corupt incompetent… Dar cum apare o firma străină imediat o protejați!! În firmele românești dați de numa…. Vezi tehnodomus și alții, dar pe ăștia ii amenajați. Rușine „presă independentă”!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.