Ladies first! Scriitoarea Ioana Nicolaie își lansează cartea la Arad înainte de Cărtărescu

  de - | 25 martie 2016, 12:42 PM | Cultură

  0

  Joi, 31 martie, e o zi plină de lansări de carte. Cu două ore înainte de lansarea de la Cinema Arta a noului roman de Mircea Cărtărescu, „Solenoid”, la Arad vine să-și lanseze noul volum și scriitoarea Ioana Nicolaie.

  De la ora 17:00, la librăria Corina, Ioana Nicolaie lansează „Ferbonia”, o carte pentru copii şi preadolescenţi.

  „Mi-a fost destul de greu să scriu despre Ferbonia pentru simplul motiv că, după lectura sa am stat și mi-am imaginat, și mi-am imaginat, și tot așa am ajuns la concluzia că ar fi atât de multe de spus încât mesajul s-ar dilua. Un lucru însă e cert … Ferbonia este poate una dintre cele mai frumoase cărți pentru copii, pe care i-am citit-o fiicei mele până în momentul de față” (Marius Surleac)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.