sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  La vita è JINGLE bella. Moș Crăciun, ce șmecher ești!…

  de Raluca Medeleanu | 23 decembrie 2014, 12:45 PM | Pamflet

  0

  Mai e puțin până la Ajun… Cad în nostalgie, amintindu-mi poveștile pe care le ascultam când eram copil. Legenda spunea că în seara de Crăciun, Moș Crăciun duce tuturor copiilor cuminți, din întreaga lume, jucării minunate, meșteșugite de către spiridușii din fabrica lui, de la Polul Nord. Însă privind televizorul, mi se dezvăluie o altă realitate. Moș Crăciun s-a șmecherit…

  Nu mai circulă cu sania trasă de reni, ci cu un „monster truck”, a părăsit Polul Nord, optând pentru zone mai exotice și și-a părăsit pare-se și soția… că televizorul îl arată la Las Vegas, într-un jacuzzi cu patru crăciunițe sexy.

  S-a plictisit și să mai pună cadouri sub brad… Sau poate că pur și simplu acestea nu se mai asorteză cu globurile din Swarovski. Acum aduce prin Western Union parfumuri luxoase, oferă prin rate mici, mici mașini 4X4 și se pare că și-a deschis și o agenție de turism, că acordă excursii de două persoane în Dubai!

  Cei cuminți primesc de toate, ce mai! Dar și dacă ai fost rău, mai ai o șansă: trimite trei capace de suc la adresa menționată și, la tombolă, primești un cadou… de la spiridușul șef!

  Acum, moșul cheltuie mult pe transport, nu ca altădată! Trebuie să meargă din mall în mall, să facă fotografii cu copilașii și a mai angajat câțiva ucenici să cânte colinde englezești în fața primăriilor. Însă moșul se gândește la toate și pentru amortizarea costurilor și-a trimis câțiva verișori să ceară bani prin tramvaie, în spiritul Crăciunului, de la pensionari, că și așa le-a făcut oferte avantajoase la fondul de pensii private.

  Și așa, ca final, în caz că vă întrebați cum își câștigă moșul existența restul anului, răspunsul e simplu: joacă în comedii și muzicaluri la Hollywood, că doar are talent, de ce să-l irosească?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.