La un pas de a sfârși în prăpastie! Accident norocos la Campionatul European de Raliu | Foto + Video

  de Special Arad | 6 mai 2017, 5:53 PM | Auto | Video

  0

  Șoferul ceh Tomasz Kasperczyk și co-pilotul Damian Syty au fost la un pas de moarte vineri, în prima zi a rundei a doua din Campionatul European de Raliu FIA (Fédération Internationale de l’Automobile), ce se petrece în aceste zile pe Insulele Canare.

  Drumul șerpuit l-a luat prin surprindere pe pilotul „Tiger Energy Drink Rally Team” și, la o curbă periculoasă, acesta a pierdut controlul mașinii, lovind din plin gardul de protecție al drumului.

  Pe partea cealaltă a gardului?
  O „frumusețe” de prăpastie…
  deloc „favorabilă” pentru cei aflați în Ford Fiesta.

  Spre norocul celor doi, gardul a fost extrem de rezistent, menținând mașina pe carosabil, pe jumătate.

  Sursa: Mashable
  Sursa foto: Twitter @FIAERC

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.