„La revedere (Rambo)” – la Cinema Arta, sala mică

  de [email protected] | 17 decembrie 2019, 12:28 PM | Cultură

  0

  Centrul Municipal de Cultură, în colaborare cu kinema ikon, ne invită la o nouă proiecție din seria Ne Vedem Joi: „La revedere (Rambo)”. După cum se înțelege din denumirea evenimentului, proiecția va avea loc joia aceasta, 19 decembrie, de la ora 19, în sala mică (de la etaj) a cinematografului Arta.

  La sfârșitul anilor 80, în cinematografe, dar și în săli mici de spectacole de la teatre sau case de cultură apăruseră primele instalații video avant-la-lettre: pe un monitor TV racordat la un player se puteau vedea filmele de succes din box-office-ul american. Proiecția din cadrul proiectului Ne Vedem Joi încearcă să refacă, în mod ironic, atmosfera irespirabilă a unei epoci de persistentă amintire.

  Intrarea este liberă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.