La Mulți Ani, MMXVIII!

  de Redacția Special Arad | 1 ianuarie 2018, 2:57 PM | Special

  1

  Redacția Special Arad vă urează un An Nou Fericit, cu sănătate și prosperitate!

  Pe această cale, dorim să vă mulțumim că ne-ați ales ca principala sursă de știri în 2017 și sperăm că ne veți citi în continuare și în acest an.

  Nu uitați că de acum puteți fi la curent cu știrile din Arad, din țară și din străinătate și prin intermediul aplicației Special Arad pentru telefoanele mobile, disponibilă atât pe Google Play, cât și pe App Store.

  La mulţi ani tuturor cititorilor și colaboratorilor speciali!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La Mulți Ani, multă sănătate și vouă, tuturor din redacția SAR, colaboratori, comentatorilor ocazionali, sau a celor perseverenți și tututror celor ce în mod obișnuit citesc acest ziar digital! Să aveți toți un an surprinzător, creativ și plin de reușite personale.

   În mod Special, țin să urez pe această cale un Călduros La mulți Ani și mii de mulțumiri Anamariei și tuturor Voluntarilor și Donatorilor ce au participat la proiectul „Cu drag pentru viitor”. Sunt mândru de voi și vă mulțumesc pentru acest sentiment, ce nu credeam că o să-l mai simt ca arădean. În ultima vreme nu prea am avut ocazia să fim mândrii că suntem arădeni. Voi sunteți eroii mei în 2017!
   Mă închin și vă îmbrățișej pe toți! 🙂

   Iar acelor ce ar trebui să lucrați pentru noi, vă știți voi care, … ăia de luați salarii din impozitele pe care noi le plătim, celor aleși cu o minusculă majoritate, inclusiv primarul și președintele CJ: – Suntem cu ochii pe voi! Și dacă voi credeți că toți suntem analfabeți și nepricepuți, atunci când cu aroganța bine cunoscută vă parcați SUV-urile pe toate locurile interzise din Arad, … Vă Înșelați Amarnic!
   Suntem aici și am devenit martorii tuturor hoțiilor și minciunilor voastre. Noi refuzăm să uităm, sau să trecem cu vederea!
   Și în 2018 vom folosii cuvântul scris să vă demascăm șmecheriile.
   Să vă dea Dumnezeu și DNA, „După Faptă și Răsplată”!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.