Update La moartea mamei colegului nostru Lajos Notaros

  de Redacția Special Arad | 16 februarie 2018, 6:07 PM | Știri Arad | Topic special

  19

  Sincere condoleanțe!

  Mama prietenului meu, Lajos Notaros, a încetat azi din viaţă. De fapt, scriu în numele redacţiei. De fapt, cred că scriu în numele multor prieteni pe care îi are Lajos şi care, asemeni mie, se gândesc cum şi ce ar trebui să îi spună, ca să poată simţi că îi suntem alături. Noi, ziariştii, ne simţim stăpâni pe cuvinte, dar când trebuie să transmiţi un sentiment de compasiune le uiţi pe toate.

  În zecile astea de ani, care au turnat prietenia noastră într-o mixtură pe care eu o simt mai bătrână decât timpul, cred că am înţeles dintr-o mărturisire de ce moartea unui părinte poate rupe cel puţin una dintre legăturile cu lumea. Din cauza reperelor care pier odată cu părintele.

  Dragă Lajos, nu ştiu ce să transmit în numele colegilor şi în numele meu. Mă uit la ecranul gol şi îmi vine în minte doar o zicere despre faptul că atunci când nu mai ai părinţi nu mai eşti copil. Oricât de târziu, ori de devreme s-ar întâmpla asta.

  Gândurile noastre îţi sprijină durerea.

   

  Ovidiu Balint, în numele redacției Special Arad

   

  Priveghiul va avea loc sâmbătă, la ora 18:00, la Casa Funerară „Kuki” din cartierul arădean Grădiște. Slujba de înmormântare va avea loc duminică, începând cu ora 12:00, în aceeași locație.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.