La înălțime! Fiul lui Roli Nagy, 1,94 metri, a câștigat Olimpiada baschetului școlar! LNI și Arte sunt campioane

  de Dan Lazăr | 14 decembrie 2019, 4:34 PM | Sport

  0

  Etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (O.N.S.Ș.), la nivel gimnazial, și-a stabilit, recent, campioanele.

  În competiția masculină s-a impus echipa Liceului Național de Informatică (LNI) – „Generală 5”, elevii profesoarei Mihaela Socaci depășind în ultimul act Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, scor 24-15. Pe podium au mai urcat băieții de la CN „E. Ghiba-Birta”, 29-13 în finala mică cu Șc. Gim. Pădureni – Ch. Criș.

  Din lotul echipei câștigătoare s-a remarcat fiul fostului fotbalist Roland Nagy, Norbert (14 ani – 1,94 m) dovedind reale calități pentru sportul la coș, el fiind (și) un practicant legitimat al fotbalului.

  Sub panoul fetelor s-a impus, oarecum surprinzător, Col. de Arte, 34-25 în finala cu CN „Preparandia – D. Țichindeal” (Peda). Andrada Dulhasz și Nicole Fritea au fost principalele artizane ale calificării obținute de formația prof. Valeria Bondor, realizată în premieră de „Arte”. Finala mică a opus LPS Arad și Șc. Gim. Țipar, gazdele impunându-se cu scorul de 16-8.

  MVP de la „Artă”
  Organizatorii, în frunte cu inspectorul de specialitate, prof. Lucian Rodica, și directorul LPS Arad, prof. George Mandache, au stabilit „5”-ul turneului și titlul de MVP, acesta din urmă revenind lui Mario Pantea și Nicole Fritea (ambii de la „Artă”).
  Cele două câștigătoare – „Artă” și LNI – vor reprezenta Aradul la faza zonală, din primăvara anului viitor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.