La final de august, la „Delta” expun artiști italieni

  de [email protected] | 23 august 2019, 1:31 PM | Cultură

  0

  Filiala din Arad a Uniunii Artiștilor Pplastici vă invită la Galeria Delta joi, 29 august, la ora 18, la vernisajul expoziției de arte vizuale „Impressione – In Cartis”, expoziția artiștilor italieni la Arad.

  Expun 55 de artisti italieni din Roma, Latina și alte localități italiene, lucrări de grafică, gravură și artă digitală.
  Lucrările fac parte din colecția Casei Muzicii din Latina, având colaboratori Grupul Atmosfera 7, Asociația Culturală Luigi Faccoli Roma și Asociația Culturală Școala Muzicii din Latina.

  Proiect finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.