La ei se poate! O clădire mecanizată cu aproape 500 de locuri de parcare, cu 7 etaje și magazine la parter, este în plan în plin centrul Timișoarei!

  de - | 13 februarie 2018, 9:06 AM | Regional

  4

  Imagine cu scop ilustrativ

  Timișoara va avea aproape 500 de locuri de parcare într-o construcție, cel mai probabil pe structură de fier, care va avea șapte nivele, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Va fi o parcare în care îți lași mașina la intrare, iar un sistem mecanizat va prelua autoturismul și îl va așeza la locul lui. Clădirea va avea 7 etaje, iar la parter magazine.

  Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, spune caă această investiție va fi făcută în locul fostului Centru Militar de Recrutaări, lângă clădirea Materna, unde acum se află parcarea terană a CJ Timiș.

  Liderul CJ Timiș mai spune că ridicarea și dotarea clădirii ar costa cam 10 milioane de euro, iar după primii 9 ani de funcționare, parcarea, cu serviciile complete, spațiile disponibile închiriate, ar aduce un profit Consiliului Județean de peste 222.000 de euro, iar după 25 de ani, profitul ar fi de peste 19 milioane de euro pe an.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dar dupa 10 ani toate acele dispozitive de ridicat/manipulat trebuie schimbate (vezi ce spune legea), asa ca se vor baga alte milioane si nu va mai avea acel profit urias in 25 de ani. Dar politicienii care nu au lucrat niciodata cu adevarat nu stiu asta, spun doar ce da bine la publicul habarnist, adica masa mare de oameni. Oricum si la profit 0 ar trebui sa fie un lucru extraordinar pt. oras si daca nu se recupereaza banii de investitie.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.