joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  La Arad se caută noul Nadal și noua Swiatek! Tenismeni din zece țări participă la un turneu din calendarul Tennis Europe desfășurat la baza UTA

  de Dan Lazăr | 26 mai 2023, 12:58 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Hai Cup este deja tradiționalul turneu internațional de tenis de câmp care se dispută la final de Florar și început de Cireșar la Arad, pentru tenismenii de categoria Under 12.

  Directorul de turneu, Ovidiu Fereștean, ne-a informat că la startul competiției sunt prezenți tenismeni din 10 țări: Belgia, Croația, Germania, Ungaria, Slovenia, Serbia, Slovenia, Republica Moldova, Ucraina și România.

  „Este un turneu de categoria I, al cărui arbitru principal este Șofronie Sebastian. Îi așteptăm pe iubitorii de sport la baza noastră pentru a vedea viitorul tenisului. Mulțumim sponsorilor HAI Sântana, Ardeal Trade și TenisProfi”, ne-a declarat Ovidiu Fereștean.

  Turneul va debuta sâmbătă, 27 mai, cu faza calificărilor, finalele fiind programate în 4 iunie. Meciurile au loc pe terenurile bazei „UTA – TenisProfi”, acolo unde, reamintim, în luna august va avea loc un turneu ITF de tenis feminin cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

  Citește și: Se confirmă: Tenisul de nivel internațional revine la Arad! În august, turneu feminin cu premii de 15.000 de dolari, pe terenurile bazei UTA – TenisProfi

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.