L-au încuiat în bar! Tânărul doborât de oboseală a adormit pe canapea și s-a trezit singur în local

  de - | 9 aprilie 2017, 9:53 PM | Regional

  0

  Doborât de oboseală, un tânăr a adormit buștean pe o canapea dintr-un club din Timișoara noaptea trecută. Când a făcut ochi, surpriză!

  Tânărul s-a trezit, în jurul orei 8.00, singur, în localul deja încuiat de angajații care plecaseră acasă.

  Se pare că aceștia, grăbiți să plece după ce petrecerea s-a terminat, n-au mai observat că cineva rămăsese înăuntru.

  Tânărul a sunat la numărul de urgență 112 să ceară ajutor.

  Un bărbat care a petrecut noaptea trecută într-un bar din Piața Unirii și care a adormit undeva în incinta barului, când s-a trezit dimineață a constatat că se află încuiat în barul respectiv. Speriat a sunat la numărul de urgențe 112 și a cerut sprijinul pentru a ieși din încăpere. La fața locului au sosit pompierii, polițiștii, dar și patronul care a descuiat ușa barului pentru ca cel care se afla în interior să poată ieși„, a declarat Bogdan Mutu, purtătorul de cuvânt al ISU Banat.

  Odată ‘eliberat’, tânarul a povestit ca a avut mult de lucru, n-a dormit câteva nopți, iar oboseala și-a spus cuvântul. Nu și-a dat seama când a ațipit în local.

  sursa: opiniatimsoarei.ro

  Foto: Arhiva

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.