miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  L-au bătut și i-au pulverizat spray iritant pe față unui om din Măderat. Doar unul a fost reținut de Poliție

  de Special Arad | 23 noiembrie 2022, 4:26 PM | Pâncota | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. În după-amiaza zilei de 22 noiembrie, polițiștii orașului Pâncota au fost sesizați despre o infracțiune săvârșită de persoane necunoscute, în Măderat.

  Din cercetări, a reieșit faptul că trei bărbați ar fi bătut la ușa unui imobil din localitate, iar când proprietarul a ieșit din curte, unul dintre aceștia i-ar fi pulverizat spray iritant în față și i-ar fi aplicat mai multe lovituri, după care ar fi plecat cu un autoturism într-o direcție necunoscută.

  În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați trei bărbați din Mocrea, de 53, 25 și 21 de ani, bănuiți de săvârșirea faptelor.

  În baza probatoriului administrat, bărbatul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu cu propunerea luării unei măsuri preventive.

  Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor trei bărbați, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovirea sau alte violențe.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.