L-ați văzut? Un bărbat de 74 de ani, din Vinga, a dispărut în urmă cu două zile

  de Special Arad | 12 aprilie 2019, 1:51 PM | Știri Arad | Urmăriți | Vinga

  0

  Fermendjin Iosif-Francisc (74 de ani) a dispărut din Vinga în data de 10 aprilie, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Arad. Ultima oară a fost văzut în gara din localitate.

  Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,60 m., 60 de kg., păr grizonat, tuns scurt și ochi căprui.

  La data dispariției purta jeanși albaștri, geacă de tip jeans albastră, hanorac cu glugă de culoare maro cu negru, căciulă gri, și era încălțat cu pantofi sport de culoare gri cu roșu.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.