L-ați văzut pe Marian Doru? A dispărut din Șeitin

  de Special Arad | 15 septembrie 2016, 1:14 PM | Şeitin | Știri Arad

  0

  La data de 28 iulie a.c., a dispărut de la domiciliul său din Șeitin, județul Arad, MARIAN DORU, în vârstă de 31 de ani.

  Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,75 m., 75 de kg., constituție atletică, păr negru tuns scurt, ochi căprui.

  La data dispariției acesta purta: pantaloni lungi, tricou de culoare verde, adidași negri, iar pe cap purta un fes albastru cu galben.

   

  Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.