L-a izbit tramvaiul în fața primăriei, și-a făcut mașina praf, dar a mai „fericit” și pe un al treilea (Foto)

  de Doru Jidoi | 25 mai 2015, 5:39 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Un domn și-a parcat, așa cum o fac foarte mulți arădeni în ultima vreme, Rover-ul în fața Primăriei Arad, între liniile de tramvai. În momentul în care s-a decis să plece, nu i-a fost atât de ușor ca și la parcare… Aste pentru că neasigurându-se a ieșit direct în fața unui tramvai „nervos” care l-a izbit de l-a făcut zob. Problema e că, dacă rămânea cu doar atât, ar fi fost o chestiune personală între șofer și vatman, însă… la cât de tare l-a lovit, tramvaiul l-a proiectat direct într-un alt autoturism, avariind serios mașina unui alt arădean.

  De unde tragem concluzia că în fața Primăriei, dacă nu rezolvă primarul Falcă sau prefectul Pribac problema cu interzicerea parcării, o rezolvă vatmanii!

  Singurul lucru pozitiv în toată această poveste… niciunul dintre șoferi nu a suferit răni.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De regulă la cei cu mașini de o anumită categorie putem vedea în trafic că le este pur și simplu lene sau consideră sub demnitatea lor de mari scule de a semnaliza schimbarea direcției de mers. Probabil că și asiguratul prin întoarcerea capului sau privitul în oglinzile retrovizoare, înainte de a pleca de pe loc sau de a schimba direcția de mers este ori prea greu datorită cefei groase plină de șorici, ori este tot ceva înjositor pentru unii conducători auto. Au impresia că toată lumea trebuie musai să se dea la o parte din calea lor. Păcat de victima colaterală.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.