sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Kylian Mbappe a semnat pe cinci ani cu Real Madrid! Vezi cifrele afacerii

  de - | 19 februarie 2024, 11:35 AM | Sport

  0

  Publicația spaniolă Marca scrie că fotbalistul francez Kylian Mbappe a semnat deja contractul cu Real Madrid, unul valabil cinci sezoane, care va intra în vigoare de la 1 iulie 2024, la o zi după ce expiră angajamentul francezului cu PSG.

  Sursa citată prezintă și detaliile financiare ale afacerii Kylian Mbappe la Real Madrid, conform digisport.ro.

  Fotbalistul va câștiga un salariu de aproximativ 20 de milioane de euro net pe an, nu peste 30, cum s-a vehiculat inițial. Kylian Mbappe va fi cel mai bine plătit jucător de la Real Madrid, dar nu va încasa cu mult mai mult decât Toni Kroos, Luka Modrid și David Alaba.

  Este un salariu mai mic decât cel pentru care Kylian Mbappe și Real Madrid se înțeleseseră în 2022, când francezul și-a dat acordul să vină în Spania, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri și a prelungit cu PSG. În urmă cu doi ani, părțile bătuseră palma pentru 26 de milioane de euro net pe an.

  Mbappe va primi ]ns[ un bonus uria; de instalare imens la Real Madrid, bonus în valoare de 125 de milioane de euro, care va fi împărțit în mai multe tranșe. Prima la semnătura este cu 5 milioane de euro mai mică decât cea pentru care Kylian Mbappe și Real Madrid se înțeleseseră acum doi ani.

  De asemenea, francezul va obține sume importante din drepturile de imagine, iar sursa citată anunță că Mbappe va avea la Real Madrid câștiguri de aproximativ 50 de milioane de euro net pe an, sumă în care intră salariul, tranșa din bonusul de instalare și bani din drepturile de imagine, încheie digisport.ro.

  Citește și:

  Dennis Man, un nou gol pentru Parma! Victorie în ultimele secunde pentru „cruciați”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.