duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man, un nou gol pentru Parma! Victorie în ultimele secunde pentru „cruciați”

  de Lucian Dănilă | 17 februarie 2024, 5:34 PM | Sport

  0

  Parma a câștigat dramatic, printr-un gol marcat de Del Prato în minutul cinci al prelungirilor dictate de arbitru, și se menține lider autoritar în Serie B, promovarea fiind un deziderat care pare tot mai accesibil.

  Partida de pe Enio Tardini cu Pisa a fost una interzisă cardiacilor. Parma a deschis scorul prin Benedyczak, în minutul 25, după un „assist” al lui Del Prato, dar Valoti avea să egaleze pentru Pisa zece minute mai târziu.

  Cu Dennis Man și Mihăilă titulari, Parma a forțat deprinderea în partea a doua, dar odată cu trecerea timpului, rezultatul de egalitate la final părea tot mai probabil. Mihăilă avea să fie înlocuit de Charpentier, iar în minutul 81 avea să iasă la rampă Dennis Man. Arădeanul a marcat golul pentru 2-1 în minutul 81 după o pasă primită chiar de la Charpentier și părea că nimic nu se mai poate întâmpla.

  Pisa, însă, a egalat în minutul 90+2 prin Canestrelli, și era greu de crezut că partida nu se va încheia cu o remiză. Dar a venit minutul 90+5, cel în care Del Prato a înscris golul izbăvitor de 3-2 pentru Parma.

  Astfel, după această victorie dramatică, „cruciații” conduc în clasamentul din Serie B cu 54 de puncte după 25 de jocuri. Parma este urmată de Cremonese 46 p (25 j), Como 45 p (24 j) și Venezia 44 p (24 j).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.